Σημαντική απόκτηση με τον Άξελ Τρούχτσεβ για τον ΠΑΟΚ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ενισχύεται σημαντικά με την πρόσφατη απόκτηση του αθλητή Άξελ Τρούχτσεβ, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το 2023-2024.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Άξελ Τρούχτσεβ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Γεννημένος στη Γαλλία στις 29/04/1995, ο Άξελ Τρούχτσεβ αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 196cm.”

Ο Τρούχτσεβ ξεκίνησε την καριέρα του στο βόλεϊ το 2014 στη Γαλλία και έχει αγωνιστεί εκεί, όπως επίσης και σε διάφορες άλλες ομάδες στη χώρα, καθώς και στη Βουλγαρία. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Νεφτοχίμικ Μπούργκας, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε ως

Ο Άξελ Τρούχτσεβ δήλωσε για τη νέα του συνεργασία με τον ΠΑΟΚ:

“Είναι μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε μία απίθανη σεζόν. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.”

Είναι προφανές ότι ο Άξελ Τρούχτσεβ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τις ικανότητές του και την εμπειρία του από διάφορους αγώνες στο εξωτερικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ