ΣΕΦ: Πλημμύρα μετά την ισχυρή καταιγίδα στην Αττική

ΣΕΦ: Πλημμύρα μετά την ισχυρή καταιγίδα στην Αττική

Και πάλι τα νερά έκαναν την εμφάνισή τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), καθώς η χθεσινή καταιγίδα που έπληξε την Αττική το βράδυ της Δευτέρας (3/2) είχε όπως φαίνεται σοβαρές συνέπειες.

Αυτή τη φορά, η έδρα του Ολυμπιακού πλημμύρισε, υποχρεώνοντας τους υπεύθυνους του γηπέδου να προβούν σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να περιορίσουν τις ζημιές. Απλώθηκαν νάιλον μουσαμάδες για να προστατευτούν οι εγκαταστάσεις ενόψει των επόμενων σημαντικών αγώνων των «ερυθρόλευκων».

Ευτυχώς, η ομάδα μπάσκετ του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει μια ανάπαυλα από τους εντός έδρας αγώνες, καθώς θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει τις ομάδες της Παρί και της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της περίφημης «διαβολοβδομάδας» της Ευρωλίγκας. Αυτό δίνει Crucial extra time για τις απαραίτητες επισκευές πριν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:



ΣΕΦ: Πλημμύρισε ξανά από την καταιγίδα στην Αττική

ΣΕΦ: Πλημμύρισε ξανά από την καταιγίδα στην Αττική

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ΣΕΦ: Πλημμύρισε ξανά από την καταιγίδα στην Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ