Ρόμα: Ακυρο από Αταλάντα για Ζαπάτα – Ο Λουκάκου και οι άλλοι υποψήφιοι

Ρόμα: Ακυρο από Αταλάντα για Ζαπάτα – Ο Λουκάκου και οι άλλοι υποψήφιοι

Η Αταλάντα σταμάτησε τελικά τις συζητήσεις με τη Ρόμα για τον Ντουβάν Ζαπάτα, με αποτέλεσμα στην Αιώνια Πόλη να νιώθουν πλέον πίεση.

Τα δεδομένα σε μια μεταγραφική περίοδο μπορούν να αλλάξουν άνα πάσα στιγμή και αυτό αποδεικνύεται ξανά προς απογοήτευση των Τζαλορόσι. Μόλις πριν δύο μέρες, άλλωστε, ο ιταλικός Τύπος παρουσίαζε σαν σίγουρη τη μεταγραφή του Κολομβιανού φορ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να περιμένει την ανακοίνωση. Η ενίσχυση στην επίθεση, άλλωστε, είναι απόλυτη προτεραιότητα για τη Ρόμα, για την οποία μοναδικός διαθέσιμος αυτή τη στιγμή είναι ο Αντρέα Μπελότι. Και μπορεί να έβαλε δύο γκολ κόντρα στη Σαλερνιτάνα, χρειάζονται όμως κι άλλοι παίκτες. Χρειάζεται να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας τώρα (και άλλος ένας τον Ιανουάριο) και όλα δείχνουν τελικά ότι… δεν θα είναι ο Ζαπάτα αυτός.

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, σύμφωνα με το Sky Italia, αποφάσισε να μπλοκάρει τα πάντα, με τον Κολομβιανό να μην πιέζει για μεταγραφή. Ναι μεν θέλει να παίξει στη Ρόμα αλλά δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με την Αταλάντα, στην οποία είναι ευγνώμων για όσα έχει ζήσει επί μια 5ετία. Τα δεδομένα, επομένως, αυτή τη στιγμή δεν είναι θετικά για τους Τζαλορόσι, οι οποίοι έδωσαν διορία μέχρι την Πέμπτη (24/8) στους Μπεργκαμάσκι: Αν πουν «ναι», όλα καλά. Αν πουν οριστικά «όχι», τότε ο Τιάγκο Πίντο θα πρέπει να… τρέξει. Ο χρόνος, άλλωστε, αρχίζει να πιέζει αρκετά σιγά-σιγά.

Ποιες είναι, όμως, οι εναλλακτικές επιλογές για τους Ρωμαίους; Πλην της περίπτωσης του Ρόμελου Λουκάκου, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν άλλα δύο ονόματα: Τον Λούκα Γιόβιτς της Φιορεντίνα, τον οποίο φέρεται να έχει στη λίστα της και η Μίλαν, και τον Μόις Κιν της Γιουβέντους, η οποία όμως συζητάει μόνο για πώλησή του. Οχι για δανεισμό με ή χωρίς οψιόν αγοράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ