Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι: “Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και άξιζε να νικήσει”, τονίζει ο ποδοσφαιριστής

Στη συνέντευξή του, ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του Μπράιτον δεν αγωνίστηκε καλά στο παιχνίδι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά παρ’όλα αυτά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και αξίζει τη νίκη. Ανέφερε ότι οι παίκτες του υπέφεραν από την επιδόση της ΑΕΚ, καθώς και από τον έμπειρο προπονητή της ομάδας, ενώ χαρακτήρισε το συγκεκριμένο όμιλο ως έναν δύσκολο όμιλο του Champions League.

Λεπτομερώς:

Σχετικά με τα συναισθήματά του, ανέφερε: “Δεν αγωνιστήκαμε τόσο καλά. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της, όπου εμείς ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε, έτσι και απόψε η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και κατάφεραν να μας νικήσουν. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που, από τη στιγμή που βρίσκομαι στο Μπράιτον, νικήθηκα σε αυτό τον τρόπο. Αισθανθήκαμε την ευκαιρία και μετά υποφέραμε. Ήμασταν ενήμεροι ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Ξέραμε τι να περιμένουμε στο γήπεδο”.

Όταν του ζητήθηκε να αποφανθεί αν η ΑΕΚ άξιζε κάτι παραπάνω στον όμιλο, σχολίασε: “Δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για την ΑΕΚ. Μπορώ να μιλήσω μόνο για την ομάδα μου. Έχω δει την ΑΕΚ στα δύο ματς που παίξαμε μεταξύ μας και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια σημαντική ομάδα. Ο όμιλός μας είναι πολύ ανταγωνιστικός, σε επίπεδο Champions League. Δεν έχει νόημα να εκφράσω γνώμη για μια άλλη ομάδα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για την δική μας ομάδα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ