Προβλήματα για τον Άλβες: Κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του

Ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες κρατείται κατηγορούμενος για βιασμό εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, έχοντας προφυλακιστεί σε ένα νυκτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από τότε, ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει απομονωθεί από πολλούς συγγενείς του και κυρίως από τη σύντροφό του, Τζοάνα Σανθ, η οποία τελείωσε τη σχέση τους κατά τη φυλάκισή του. Επιπλέον, η πρώην σύζυγός του, Ντινόρα Σαντάνα, που προηγουμένως υποστήριζε τον Άλβες, αποφάσισε πλέον να απομακρυνθεί από τον ποδοσφαιριστή τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε μια σχετική αναφορά, η ισπανική εφημερίδα «As» αποκαλύπτει ότι η Σαντάνα κατέθεσε καταγγελία εναντίον του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον εμποδίσει από το να επικοινωνήσει με τα παιδιά τους, Βικτώρια και Ντάνιελ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σαντάνα είχε εγκατασταθεί με τα παιδιά στην Ισπανία και είχε προσπαθήσει να τα εγγραφεί σε σχολείο, προκειμένου να υποστηρίξει το αίτημα του Αλβες για αποφυλάκιση. Ωστόσο, αυτή η προσπάθεια αγνοήθηκε από τον δικαστή που εξέτασε την υπόθεση. Μετά από αυτό, η πρώην σύζυγος του Άλβες νιώθει ότι εκμεταλλεύτηκε από τους δικηγόρους του ποδοσφαιριστή, που της είχαν υποδείξει τι να πει, και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία.

“Τα παιδιά του δεν τον έχουν δει από τις 6 Μαΐου. Από τότε δεν θέλει να μάθει τίποτε για εμάς. Αυτά είναι τα παιδιά του. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι η γυναίκα του πληγώθηκε πολύ από την απιστία του και ήθελε να τον αφήσει. Κανείς δεν μπορούσε να τον υπερασπισθεί, ποιος θα τον υπερασπιζόταν; Η οικογένειά του; Δεν έχει αξιοπιστία. Μετά, μου είπαν να τον υπερασπισθώ. Παίρνω φάρμακα και για εμένα είναι νεκρός. Αυτό που θέλω είναι να με αφήσει ήσυχη και να αφήσει ήσυχα τα παιδιά. Αφήστε τον να τακτοποιήσει τη ζωή του. Όσο πιο γρήγορα βγει από τη φυλακή, τόσο καλύτερα θα ζήσουν τα παιδιά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σαντάνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ