Πρόεδρος της La Liga: “Ο Εμπαπέ θα μετακομίσει στη Ρεάλ με πιθανότητα 99% – Δύο από τους τρεις κορυφαίους παίκτες στην ίδια ομάδα”

Πρόεδρος της La Liga: “Ο Εμπαπέ θα μετακομίσει στη Ρεάλ με πιθανότητα 99% – Δύο από τους τρεις κορυφαίους παίκτες στην ίδια ομάδα”

Μετά από πολλές φορές που φαινόταν ότι η μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κοντά αλλά δεν έγινε, φαίνεται ότι αυτή τη φορά είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τέμπας.

Αναλύοντας τις πιθανότητες της μεταγραφής, ο Τέμπας δήλωσε πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί, επικεντρώνοντας την προσοχή στην αξία της για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Επίσης, αναφέρθηκε στην οικονομική δύναμη της Ρεάλ και στο γεγονός ότι τώρα θα έχει δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο (Εμπαπέ, Μπέλιγχαμ) στην ομάδα της.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζοντας ότι αποχωρεί από την Παρί, υπάρχουν 99% πιθανότητες να υπογράψει στη Ρεάλ. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν έχει ήδη υπογράψει. Είναι εξαιρετικά θετικά νέα για τη Ρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Εμπαπέ ανήκει στους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Κατά την άποψή μου, οι Μπέλιγχαμ, Χάαλαντ και Εμπαπέ είναι οι τρεις πιο επιδραστικοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο και δύο από αυτούς θα ανήκουν στη Ρεάλ. Η Ρεάλ είναι σε εξαιρετική οικονομική κατάσταση. Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής τους είναι εξαιρετικοί διοικητές, αλλά δυσκολεύονται να οργανώσουν νέες διοργανώσεις (π.χ. European Super League). Οικονομικά, είναι πολύ συνετοί. Αυτή τη στιγμή, τα οικονομικά τους αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και έχουν τα μέσα να επενδύσουν ακόμη περισσότερο σε μεταγραφές. Η Ρεάλ ήταν πολύ σωστή οικονομικά και προετοιμάστηκε για τη μεταγραφή του Εμπαπέ. Η στρατηγική τους δεν είναι μόνο μακροπρόθεσμη. Δεν χρειάζεται να πουλήσουν ούτε έναν παίκτη για να αντιμετωπίσουν οικονομικά τη μεταγραφή του Εμπαπέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ