Πετράκης: «Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαμε στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε ότι ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι με την Κηφισιά κατά το πρώτο ημίχρονο, δέχοντας οκτώ τελικές από την Καλλιθέα και χάνοντας τις μονομαχίες. Αντιλαμβάνεται ότι η νοοτροπία των παικτών άλλαξε στο δεύτερο μέρος και οι αλλαγές βοήθησαν στη βελτίωση, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή του στην ιδέα της παροχής επιπλέον χρόνου στον Νίκο Καρέλη.

Ανάλυση: «Την προηγούμενη Κυριακή είπα ότι η διαχείριση των συναισθημάτων είναι δύσκολη. Κατά το πρώτο ημίχρονο, δεν ανταποκριθήκαμε στον αγώνα. Ο αντίπαλος είχε 8 τελικές, ενώ εμείς μόνο μία. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ούτε μία μονομαχία. Αυτή δεν είναι η ομάδα που έχουμε στο μυαλό μας, ούτε αυτή της προηγούμενης Κυριακής.

Κατά το δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε τη νοοτροπία μας και προσαρμόστηκαμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, μεταφέροντας τη μπάλα με γρήγορους ρυθμούς. Οι αλλαγές των παικτών βοήθησαν σημαντικά. Ήταν σημαντικό να επιδείξουμε χαρακτήρα και αλλαγή νοοτροπίας. Από αυτά τα παιχνίδια, καταλαβαίνω πολλά για τους παίκτες ατομικά και για το πώς μπορούμε να μην είμαστε τόσο ηρεμημένοι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

Σχετικά με τον Νίκο Καρέλη: «Τον ξέρω από μικρός, καθώς έπαιζα μαζί τοπικά με τον πατέρα του στον Εργοτέλη. Είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστεί. Θα τον στηρίξουμε σταδιακά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ