Πατέρας του Μπαλτσερόφσκι γίνεται παίκτης και τεχνικός σύμβουλος στον Παναθηναϊκό!

Πατέρας του Μπαλτσερόφσκι γίνεται παίκτης και τεχνικός σύμβουλος στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ενισχύει το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο με την προσθήκη του Μάρτον Μπαλτσερόφσκι στην ομάδα.

Αρχικά, ο πατέρας του κέντρου της ομάδας, Αλεξάντερ Μπαρτσελόφσκι, είχε συμφωνήσει να γίνει τεχνικός σύμβουλος.

Ωστόσο, οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και ο έμπειρος αθλητής, που έχει πλούσια εμπειρία από μεγάλους αγώνες, αποφάσισε να ενσωματωθεί στην ομάδα και ως παίκτης.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι ως αθλητή στην μπασκετική ομάδα αμαξίδιου μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε μια σπουδαία μεταγραφή καθώς έπεισε τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι να αγωνιστεί με το αμαξίδιο στην μπασκετική ομάδα του Συλλόγου.

Αρχικά, είχε συμφωνηθεί ότι θα υπηρετούσε ως τεχνικός σύμβουλος λόγω της παρουσίας του στην Ελλάδα με τον γιο του. Ωστόσο, πείστηκε να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα.

Ο πατέρας του νέου κέντρου του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές του αμαξίδιου μπάσκετ στην Πολωνία, έχοντας επιτύχει, μεταξύ άλλων, την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2018 και κερδίσει μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com, ο Μπαλτσερόφσκι ανέφερε: “Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι ως αθλητής στην μπασκετική ομάδα με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου παρουσίασαν ένα φιλόδοξο πλάνο για την ομάδα και, τελικά, αποφάσισα να γίνω μέλος της ομάδας και να προσφέρω ό,τι μπορώ για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ