Ο Παναθηναϊκός ζητεί την υποστήριξη των οπαδών για την επιστροφή του στο Champions League

Ο Παναθηναϊκός ζητά από τους φίλους του να εκφράσουν την υποστήριξή τους με έναν τρόπο που δεν θα βάλει σε κίνδυνο την ομάδα. Πριν από το σημαντικό παιχνίδι επαναληπτικής αγώνα με την Μπράγκα, η ΠΑΕ “πράσινη” ομολογεί ότι τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ζητείται έγκαιρη προσέλευση και να αποφεύγεται οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις, ώστε το γήπεδο ΟΑΚΑ να γεμίσει και να σπρώξει την ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Παρακάτω παραθέτεται η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Η ομάδα μας είναι ένα βήμα μακριά από την επιστροφή στα αστέρια των ομίλων του Champions League! Τελευταίο εμπόδιο είναι η πορτογαλική Μπράγκα, την οποία φιλοξενούμε απόψε στις 10μμ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο γήπεδο όπου έχουν γραφτεί “χρυσές” σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Όλοι μαζί, οι 65.000 φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο και η ομάδα, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να επιστρέψει ο πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου.

Για να βοηθήσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, να έχουμε ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να απολαύσουμε όλα τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, πρέπει να επισημάνουμε ότι η UEFA έχει πολύ αυστηρούς κανονισμούς διεξαγωγής αγώνων.

Για αυτόν τον λόγο, δεν υπάρχει περιθώριο για κάποια συμπεριφορά που να μην είναι αρμοδιότητα μας. Η χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών, την χρήση laser και η παραμονή ατόμων στις εσωτερικές σκάλες των θυρών απαγορεύονται ρητά!

Η UEFA επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση παραβατικής συμπεριφοράς, πράγμα που μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την ομάδα μας, αλλά και για τους ατομικούς φιλάθλους.

Σχετικά με την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, γίνονται γνωστά τα εξής: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 19:00. Επειδή έχουν ήδη πωληθεί 61.000 εισιτήρια, προτείνουμε στους φιλάθλους να έρθουν έγκαιρα για να αποφευχθούν συνωστισμός, ταλαιπωρία και εκνευρισμός.

Σύμφωνα με απόφαση της ελληνικής πολιτείας, οι φίλαθλοι θα υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Όσοι φίλαθλοι χρησιμοποιήσουν τον ΗΣΑΠ για να πάνε στο Ολυμπιακό Στάδιο, πρέπει να γνωρίζουν ότι τα τρένα δεν θα κάνουν στάση στους σταθμούς “Περισσός” και “Πευκάκια” από τις 20:00 έως τις 22:00 και μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός, μαζί με εσάς, έχει μπροστά του πολλές όμορφες βραδιές στην Ευρώπη. Για να ζήσουμε αυτές τις σπουδαίες βραδιές στην έδρα μας, ως κορυφαίος εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρέπει όλοι να προστατεύσουμε το σπίτι μας.

Πάμε όλοι μαζί!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ