Ο Παναθηναϊκός ανοίγει περισσότερες θύρες στο ΟΑΚΑ για την «προπόνηση-γιορτή»!
Η ανυπομονησία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού να δώσουν το “παρών” στην αυριανή προπόνηση στο ΟΑΚΑ είναι τόσο μεγάλη που θυμίζει sold out Ευρωλίγκας! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανταποκρινόμενη στην τεράστια ζήτηση, αποφάσισε να ανοίξει επιπλέον θύρες για να φιλοξενήσει τους οπαδούς.
Ποιες θύρες ανοίγουν και γιατί;
Εκτός από τη Θύρα 13, το παραδοσιακό στέκι των οργανωμένων οπαδών, θα ανοίξουν και οι Θύρες 7-9 του ΟΑΚΑ. Αυτή η κίνηση γίνεται για να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος αριθμός φιλάθλων που θέλει να βρεθεί κοντά στην ομάδα ενόψει του κρίσιμου τρίτου αγώνα (Game 3) με την Εφές για τα Playoffs της EuroLeague.
«Προπόνηση-γιορτή» με μήνυμα συσπείρωσης
Η πρωτοβουλία για την ανοιχτή προπόνηση προήλθε σε συνεννόηση με τη Θύρα 13, η οποία από νωρίς κάλεσε τον κόσμο σε μια «προπόνηση-γιορτή», εντείνοντας το κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα. Η αυριανή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 το μεσημέρι, αναμένεται να είναι μια δυναμική εκδήλωση στήριξης προς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.