Ολυμπιακός: Πώς να επιστρέψετε τα χρήματα για εισιτήρια με Μπάτσκα Τόπολα

Ολυμπιακός: Πώς να επιστρέψετε τα χρήματα για εισιτήρια με Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους τρόπους επιστροφής χρημάτων για εκείνους που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα. Οι επιστροφές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα του αγώνα.

Αναφορικά με τον αγώνα με τη σερβική ομάδα

Για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στη Backa Topola, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 14/12 και ώρα 22:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα μπορέσουν να τα επιστρέψουν με τους παρακάτω τρόπους:

  • Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (έξω από τη Θύρα 25) μπορούν να τα επιστρέψουν από Τρίτη 12/12 έως Τετάρτη 13/12, ώρες 10:00 – 18:00. Απαιτείται η προσκόμιση των εισιτηρίων και η πληρωμή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που γινόταν η αγορά.
  • Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το επίσημο site της ομάδας (www.olympiacos.org) και από το (www.ticketmaster.gr) δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Η ακύρωση των εισιτηρίων τους αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τις 14/12/23 και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά. Η ενημέρωση των λογαριασμών εξαρτάται από τις διαδικασίες των εκδοτών των καρτών.

Οι επιστροφές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως την Πέμπτη 14/12.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ