Εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, με τον Γιώργου Μπαρτζώκα να ανακοινώνει την επιστροφή του Μόουζες Ράιτ!
Επιβλητική Νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου
Ο Ολυμπιακός, παρά τις σημαντικές απουσίες, θριάμβευσε με 95-64 απέναντι στον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο της Stoiximan GBL.
Επιστροφή Μόουζες Ράιτ στην Αποστολή
Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε μια ευχάριστη είδηση: ο Μόουζες Ράιτ θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (25/03) στη Γαλλία, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στην ομάδα μετά από καιρό.
Δηλώσεις Γιώργου Μπαρτζώκα
Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής:
«Ολοκληρώσαμε σήμερα την κανονική περίοδο με μια καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών. Αυτό που έχει βαρύτητα αυτή την στιγμή είναι να γυρίσουν οι τραυματίες, γιατί έχουμε πάρα πολλούς παίκτες πια που έχουν πρόβλημα και θέλουμε σε περίπου 1 μήνα που αρχίζουν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η υγεία είναι λοιπόν πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς το επόμενο διάστημα ώστε όχι μόνο για να γυρίσουν οι τραυματίες, αλλά να έρθουν και σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο στα πλέι οφς».
Η Αποστολή για Βιλερμπάν
Για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, ο κόουτς Μπαρτζώκας ανέφερε: «Αύριο θα μπουν (σ.σ. στο αεροπλάνο) 12-13 άτομα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι Εβάν Φουρνιέ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Γουίλιαμς Γκος και ο Μόουζες Ράιτ».
Ευκαιρία στους Νέους Παίκτες
Αναφερόμενος στη συμμετοχή των Μπουρνελέ, Παυλόπουλου και Σπάρταλη, τόνισε: «Για τα παιδάκια είναι σημαντικό να παίζουν στον Ολυμπιακό, μπροστά σε ένα κοινό. Ευχαριστούμε και τον κόσμο, είναι τέτοιο το τετραήμερο που οι περισσότεροι λείπουν. Για τα παιδιά, κάθε φορά που φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού και παίζουν δίπλα σε αυτούς τους συμπαίκτες είναι σημαντικό».