Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα: «Τελείωσε η περίοδος χάριτος και υπομονής»

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα: «Τελείωσε η περίοδος χάριτος και υπομονής»

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα βάζουν ψηλά τον πήχη τώρα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων έβγαλε ανακοίνωση που μιλάει ξεκάθαρα για τέλος υπομονής μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Η ομάδα άκουσε τα παράπονα από κοντά, αμέσως μετά το ματς.

Τέλος η περίοδος χάριτος

Η χθεσινή εμφάνιση έκανε τους οπαδούς να ξεχειλίσουν. Λένε ότι από εδώ και πέρα περιμένουν σεβασμό και πάθος που ταιριάζει στην ιστορία του συλλόγου. Ξεκινάει από τον επόμενο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Όποιος νιώθει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγαλύτερος από τις δυνάμεις του, ας φύγει τώρα. Οι φίλαθλοι μίλησαν στην αποστολή για μια ώρα ολόκληρη μετά το τέλος του παιχνιδιού. Θέλουν να δουν αλλαγές στην πράξη, αλλιώς θα επιστρέψουν.

Η πλήρης ανακοίνωση

«Η περίοδος χάριτος και υπομονής ΤΕΛΕΙΩΣΕ με την εμφάνιση της χθεσινής αναμέτρησης στην Καρδίτσα.

Αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πρώτον το σεβασμό που μας αναλογεί και δεύτερον το πάθος που αναλογεί στην ιστορία και το έμβλημα του συλλόγου.

Οποιοσδήποτε νομίζει πως ο τεράστιος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, είναι πολύ τεράστιος για τις δυνατότητες του (όποιος και αν είναι αυτός και σε όποιο πόστο και αν βρίσκεται), τα μαζεύει και αποχωρεί ΣΗΜΕΡΑ.

Τα όσα είπαμε σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αποστολή για μία ολόκληρη ώρα μετά το πέρας της αναμέτρησης, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ελπίζουμε να τα δούμε στην πράξη την προσεχή αγωνιστική.

Ειδάλλως θα τα ξανα πούμε…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ