Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζουν μαζική κινητοποίηση κατά του Τζιμ Ράντκιλφ, εκφράζοντας την απογοήτευση για τη διοίκηση της ομάδας.
Συλλαλητήριο κατά του Τζιμ Ράντκιλφ πριν την έναρξη της Premier League
Με αφορμή την ήττα από την Τότεναμ στον τελικό του Europa League τον Μάιο, οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορούν τη διοίκηση για σειρά κακών αποφάσεων που οδήγησαν στην αποτυχία της ομάδας. Εκτός από τους Γκλέιζερς, στο στόχαστρο βρίσκεται πλέον και ο συνιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων», Τζιμ Ράντκιλφ.
Μήνυμα ενότητας και αγώνα για την αναβίωση της ομάδας
Η οργανωμένη κίνηση των οπαδών καλεί όλους τους φίλους της ομάδας σε διαμαρτυρία πριν από το καθοριστικό παιχνίδι με την Άρσεναλ, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της σεζόν 17/8 στην Premier League. Στόχος είναι να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στην τρέχουσα διοίκηση, που θεωρείται υπεύθυνη για την υποβάθμιση της ομάδας.
Οι δηλώσεις των οπαδών για τη διοίκηση Ράντκιλφ και Γκλέιζερς
«Δεν θα επιτρέψουμε να μας αποπροσανατολίσουν λίγες θετικές μεταγραφές ή η πρόσκαιρη αισιοδοξία. Ο Τζιμ Ράντκιλφ επέλεξε να ευθυγραμμιστεί με τους Γκλέιζερς και έτσι τους στηρίζει στην εξουσία», τονίζουν οι υποστηρικτές, προσθέτοντας:
- «Διαδηλώνουμε όχι μόνο εναντίον των Γκλέιζερς, αλλά και εναντίον του Ράντκιλφ που, αντί να γίνει ο σωτήρας που όλοι ελπίζαμε, αποδεικνύεται συνένοχος στην αποδόμηση της ομάδας.»
- «Η μάχη δεν είναι πλέον μόνο για την ιδιοκτησία, αλλά για την επιβίωση της ταυτότητας, της κοινότητας και των αξιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.»
Η κινητοποίηση αυτή αναδεικνύει τη βαθιά ανησυχία που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων για το μέλλον του συλλόγου, ειδικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και αποτελεί έναν κρίσιμο σταθμό στον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής διοικητικής κατάστασης.