Οι ενδεκάδες του Παναιτωλικός και της Athens Kallithea FC

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στον αγώνα του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Athens Kallithea FC έγιναν γνωστά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:30.

Ο προπονητής του Παναιτωλικός, Γιάννης Πετράκης έκανε εκτεταμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του. Συγκεκριμένα, ο Στεργιάκης θα βρίσκεται στην εστία, ενώ οι Μαυρία, Μλάντεν, Ντουάρτε, Στάγιτς και Τορεχόν θα αποτελούν την άμυνα. Στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται οι Ξενιτίδης, Μπαλντασάρα και Μπουζούκη, με τον Ντίας να είναι σε ελεύθερο ρόλο και τον Ζοάο Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Παναιτωλικός είναι η εξής:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης-Μαυρίας, Μλάντεν, Στάγιτς, Ντουάρτε, Τορεχόν-Μπουζούκης, Ξενιτίδης, Μπαλδασάρα-Ντίας, Πέδρο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Καπίνο, Καρέλης, Μπελεβώνης, Φρ. Ντουάρτε, Βοϊλης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Νικολάου, Αναστασόπουλος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, προπονητής της Athens Kallithea FC, επέλεξε την ενδεκάδα του με τον Βοσνιάδη στην εστία και τους Γουές, Μεχίας, Βλάχο και Μανθάτη στην άμυνα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Σίλβα και Ματίγια, ενώ ως επιθετικό χαφ επέλεξε τον Μουστακόπουλο. Αριστερά θα παίζει ο Ντεμέτριους, δεξιά ο Βασιλόγιαννης και στην επίθεση ο Κυνηγόπουλος.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Athens Kallithea FC είναι η εξής:

Athens Kallithea FC (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης-Γουές, Μεχίας, Βλάχος, Μανθάτης-Σίλβα, Ματίγια-Βασιλόγιαννης, Ντεμέτριους, Μουστακόπουλος-Κυνηγόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ