Οι ενδεκάδες του Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC

Τα σχήματα για το δεύτερο ματς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που ξεκινά στις 19:30 έγιναν γνωστά.
Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Αthens Kallithea FC στο Αγρίνιο και οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες των ομάδων τους.
Για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Πετράκης προχωρά σε εκτενές ροτέισον, με τον Στεργιάκη στην εστία και τους Μαυρία, Μλάντεν, Ντουάρτε, Στάγιτς και Τορεχόν στην άμυνα.
Οι Ξενιτίδης, Μπαλντασάρα και Μπουζούκης θα βρίσκονται στον άξονα, με τον Ντίας σε ελεύθερο ρόλο και τον Ζοάο Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης.
Αναλυτικά: Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης-Μαυρίας, Μλάντεν, Στάγιτς, Ντουάρτε, Τορεχόν-Μπουζούκης, Ξενιτίδης, Μπαλντασάρα- Ντίας, Πέδρο.
Στον πάγκο: Καπίνο, Καρέλης, Μπελεβώνης, Φρ. Ντουάρτε, Βοϊλης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Νικολάου, Αναστασόπουλος.
Για την Athens Kallithea FC, ο Αλέκος Βοσνιάδης επιλέγει το σχήμα με τον Βοσνιάδη στην εστία. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Γουές, Μεχίας, Βλάχος και Μανθάτης.
Σίλβα και Ματίγια θα αναλάβουν το ρόλο του αμυντικού χαφ, με τον Μουστακόπουλο ως επιτελικό χαφ, τον Ντεμέτριους αριστερά, τον Βασιλόγιαννη δεξιά και τον Κυνηγόπουλο στην επίθεση.
Αναλυτικά: Athens Kallithea FC (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης-Γουές, Μεχίας, Βλάχος, Μανθάτης-Σίλβα, Ματίγια- Βασιλόγιαννης, Ντεμέτριους, Μουστακόπουλος-Κυνηγόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ