Οι δύο προβλέψεις του Πεπ Γκουαρδιόλα: Ο Κλοπ που θα επιστρέψει και η Γιουνάιτεντ που επέστρεψε! (βίντεο)

Οι δύο προβλέψεις του Πεπ Γκουαρδιόλα: Ο Κλοπ που θα επιστρέψει και η Γιουνάιτεντ που επέστρεψε! (βίντεο)

Κάθε φορά που ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει συνέντευξη Τύπου, είναι σίγουρο ότι θα πει κάτι που θα προκαλέσει εντυπώσεις.

Αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε εβδομάδα, είτε πριν, είτε μετά από αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι. Και πάλι επαναλήφθηκε αυτή η φορά.

Τι είπε λοιπόν αυτή τη φορά; Κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος είπε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει να ανατρέψει την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι. Να τους ταράξει, να επανέλθει στον αγώνα για τον τίτλο.

Και ο Καταλανός προπονητής συμφώνησε με αυτό. Αντίθετα, εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει. «Έχω ένα προαίσθημα πως θα επιστρέψουν», δήλωσε.

Σας θυμίζει κάτι αυτό; Αν ναι, τότε παρακολουθείτε πολύ καλά. Αφού κάτι παρόμοιο είχε συμβεί με την περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ. Όταν ο Γερμανός προπονητής ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ο Πεπ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ και στην Premier League.

«Αν και τώρα θα διαφωνήσει μαζί μου, το λέω. Κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα είναι πάλι εδώ!», είχε δηλώσει πριν από τρεις εβδομάδες ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Να του πιστέψουμε λοιπόν; Γιατί όχι; Ποιος δεν θα ήθελε ένα part 2 στη μάχη Κλοπ-Λίβερπουλ και μια Γιουνάιτεντ στο προσκήνιο;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ