Σήμερα μεσημέρι, 28 Νοεμβρίου, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάθισε στο τραπέζι με τη διοίκηση της Παρτίζαν για να κλείσουν το θέμα του μέλλοντός του στον πάγκο. Η τελική απόφαση δεν βγήκε, έμεινε για τουλάχιστον αύριο Σάββατο. Ο Σέρβος τεχνικός κρατάει ακόμα σκληρά τη θέση του για παραίτηση.
Απίστευτη απαίτηση από τον Ζοτς
Το σέρβικο site nova.rs βγάζει στην επιφάνεια κάτι απίθανο από αυτή τη συνάντηση. Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε ανοιχτά από τον Οστόγια Μιχαΐλοβιτς να παραιτηθεί από πρόεδρος του συλλόγου. Όλα αυτά τα χάλια που έγιναν τελευταία τον έσπρωξαν να πει κάτι τέτοιο.
Έλλειψη στήριξης και λεφτά
Από πέρσι το καλοκαίρι, ο προπονητής νιώθει ότι η διοίκηση δεν τον στηρίζει όπως πρέπει. Δεν βρήκε τα χρήματα στην αρχή της σεζόν για να πάρει τους παίκτες που ήθελε πρώτα. Αυτή η ιστορία έφτασε να τον κάνει να τα βάλει με τον πρόεδρο.
Ο εννιά φορές πρωταθλητής Ευρωλίγκας τείνει περισσότερο προς αποχώρηση τώρα. Μικρές πιθανότητες υπάρχουν για γύρισμα, αλλά ο χρόνος τελειώνει. Η Παρτίζαν θα βγάλει ανακοίνωση μέσα στις επόμενες 24 ώρες.