Ο Τεντόγλου αναφέρει μετά τη χρυσή νίκη στο Παγκόσμιο κλειστού: “Ο αγώνας μου ήταν δύσκολος, δεν είχα καθόλου όρεξη”

Ο Τεντόγλου αναφέρει μετά τη χρυσή νίκη στο Παγκόσμιο κλειστού: “Ο αγώνας μου ήταν δύσκολος, δεν είχα καθόλου όρεξη”

Δηλώσεις του Τεντόγλου:
Για την εμφάνισή του στον αγώνα: “Η εμφάνισή μου ήταν δύσκολη. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν τη χειρότερή μου εμφάνιση να είναι τελικός το πρωί. Δεν είχα καθόλου όρεξη. Προσπάθησα σκληρά, αλλά δεν κατάφερα να αποδώσω. Οι επιδόσεις μου δεν ήταν οι καλύτερες. Είχα χαμηλά οκτάρια”.
Για το κίνητρό του: “Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα, όμως υπάρχουν παιδιά που δεν το έχουν πετύχει ακόμα. Έχουν μεγαλύτερη πείνα. Πρέπει να βρω την όρεξή μου, γιατί έχω κατακτήσει τα πάντα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Ειδικά τώρα που ήταν πρωί. Αισθανόμουν σαν να βρισκόμουν σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, δεν απόλαυσα καθόλου αυτόν τον αγώνα. Δεν με νοιάζει το χρυσό μετάλλιο. Θα μπορούσα να αποδώσω πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν το απόγευμα”.
Για το επίπεδο της φόρμας του: “Βρίσκομαι σε καλό επίπεδο. Το καλοκαίρι θα είμαι ακόμα πιο δυνατός. Σχεδιάζω να ξεκινήσω τη σεζόν από τη Ντόχα, από τις αρχές του Μαΐου”.
Για τη διαχείριση του προγράμματος του: “Κάποιοι επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις, θα μπορούσα κι εγώ, αλλά δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Φυσικά θα είμαι παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και θα προσπαθήσω για το καλύτερο”.
Για το τι θα θυμάται από τον αγώνα: “Το μόνο που θα θυμάμαι είναι η παρουσία πολλών Ελλήνων στον αγώνα. Η δική μου εμφάνιση ήταν πραγματικά δύσκολη”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ