Ο Πρόεδρος της Μπέτις δηλώνει μεγάλη αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας

Ο Πρόεδρος της Μπέτις δηλώνει μεγάλη αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας

Ο πρόεδρος της Μπέτις, Άνχελ Χάρο, έδειξε αρκετή αισιοδοξία πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας για την καλή εικόνα της ομάδας του στη διοργάνωση. Η αποστολή αναχώρησε από την Ισπανία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, και ο Χάρο τόνισε ότι παρά τις απουσίες, η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη. Ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ θα έκανε μεγάλο βήμα προς την πρόκριση.

Αισιοδοξία από Χάρο για την εικόνα της Μπέτις

Είπε ο Χάρο, «Δεν είμαστε απλώς αισιόδοξοι, είμαστε πολύ αισιόδοξοι, κυρίως λόγω της εικόνας που έχουμε δείξει στη διοργάνωση μέχρι τώρα». Παρά το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες λείπουν, η ομάδα δείχνει ενωμένη και έτοιμη. Πρόσθεσε, «Είναι γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες εκτός, όμως το σύνολο είναι απόλυτα συγκεντρωμένο και πιστεύω πως μπορούμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Βαθμοί και στόχος για την πρόκριση

Μίλησε και για τους βαθμούς που χρειάζονται στην League Phase του Europa League. Εκτίμησε ότι 17 ή 18 βαθμοί αρκούν για την πρώτη οκτάδα, και μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ θα τους φέρει πολύ κοντά. «Εκτιμώ ότι για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα θα χρειαστούν περίπου 17 ή 18 βαθμοί. Μια νίκη στην Ελλάδα ουσιαστικά μας βάζει πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο, ίσως να χρειαζόμαστε μόνο έναν ακόμη βαθμό. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ