Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Νοβάρα

Στις 18:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νοβάρα στον Ρέντη σε ένα σημαντικό ματς για τη φάση των “16” του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών και επιδιώκει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τον επαναληπτικό αγώνα στην Ιταλία στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τονίζει ότι: “Αυτός ο αγώνας αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να αντιμετωπίσουμε μια τόσο ισχυρή ομάδα και να αξιολογήσουμε τις δυνατότητές μας απέναντί της. Αυτό θα μας βοηθήσει να αναλύσουμε τις ικανότητές μας και να βελτιωθούμε ως ομάδα. Πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά και να ασκήσουμε πίεση στη Νοβάρα από τη γραμμή των 9 μέτρων. Η πίεση είναι μέρος του παιχνιδιού τους και πρέπει να την αξιοποιήσουμε”.

Τα λόγια της Μίλιτσα Κούμπουρα είναι: “Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ανταγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για κάθε πόντο, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να παραμείνουμε στο παιχνίδι. Περιμένω ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και είμαι ενθουσιασμένη που θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας έναντι παικτριών τέτοιου επιπέδου”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ