Ο Νίκος Γραμματικός μιλάει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τρογκίρ

Ο προπονητής της ομάδας Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, υπογράμμισε ότι και οι δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Τρογκίρ ήταν ασυνήθιστες. Αναφέρθηκε θετικά στην εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο παιχνίδι των “32” του EHF Cup και κάλεσε την ομάδα του να συνεχίσει να αγωνίζεται για όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά: “Πράγματι, ήταν ένα ασυνήθιστο παιχνίδι, κάτι που ισχύει και για το πρώτο. Η Τρογκίρ προσπάθησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, παίζοντας 7-6. Είχαμε προετοιμαστεί στην προπόνηση, είχαμε κάνει πολλές άμυνες και σημειώσαμε πολλά γκολ, ακόμα και χωρίς τερματοφύλακα.

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Μπορεί να μπορούσαμε να απέφευγαν να δεχθούμε λιγότερα γκολ. Όμως, έχουμε δικαιολογίες, καθώς είχαμε πολλές απουσίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς έως το τέλος του έτους, συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά”.

Ο Ιβάν Σλίσκοβιτς τόνισε ότι: “Παίξαμε πολύ καλά και ξεκινήσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Βέβαια, υπήρχαν και κάποιες καλές στιγμές για την Τρογκίρ αντί για εμάς, αλλά γενικά, εμφανιστήκαμε πολύ καλά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι με τον Δούκα. Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ