Ο Κόντης εκφράζει την επιθυμία του για ακόμη ένα τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Κόντης εκφράζει την επιθυμία του για ακόμη ένα τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Κόντης δηλώνει αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού σε μια ακόμη επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου. Ο προπονητής επισημαίνει ότι η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για το ματς και είναι αισιόδοξοι για την επίτευξη του στόχου. Επίσης, υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του και την εύκολη επίδρασή του στην ομάδα λόγω της καλής τους ποιότητας και επικοινωνίας.

Σχετικά με τις δηλώσεις του:

Σχετικά με το αν υπάρχει φαβορί σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, αναφέρει ότι ο στόχος είναι διαχρονικός και το τρόπαιο κερδίζεται από αυτόν που το επιθυμεί περισσότερο. Για την παρουσία Ελλήνων προπονητών στις δύο ομάδες είναι υπερήφανος και εκφράζει την ελπίδα του να είναι επιτυχημένοι.

Αναφορικά με τον τίτλο του με τον ΑΠΟΕΛ, υπογραμμίζει την αισιοδοξία του και την πίστη στην ομάδα του για την επίτευξη των στόχων. Τέλος, για το πόσο εύκολη είναι η επίδρασή του στην ομάδα, δηλώνει ότι η υψηλή ποιότητα των παικτών του και η προηγούμενη γνωριμία του με αυτούς κάνουν τη διαδικασία αυτή πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ