Ο Κολοσσός Ρόδου ετοιμάζεται για την Ευρώπη: Συμφωνία για μεγαλύτερο γήπεδο!

Ο Κολοσσός Ρόδου ετοιμάζεται για την Ευρώπη: Συμφωνία για μεγαλύτερο γήπεδο!

Ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή του Κολοσσού Ρόδου στην Ευρώπη έγινε πραγματικότητα. Με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου, αποφασίστηκε η διεξαγωγή έργων για την επέκταση και αύξηση της χωρητικότητας του κλειστού γηπέδου της Καλλιθέας, προκειμένου να πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο BCL της επόμενης σεζόν.

Μέχρι πρότινος, η αδυναμία εύρεσης γηπέδου αποτέλεσε εμπόδιο για τον Κολοσσό να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ωστόσο, με την εξαιρετική επίδοση της ομάδας φέτος, η οποία μπήκε στο Top 6, αποφασίστηκε η λήψη μέτρων για την ικανοποίηση όλων των απαραίτητων προϋποθέσεων για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση δηλώνει:

Με παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, ανοίγει ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας Κολοσσός H Hotels, με την επέκταση και αύξηση της χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας.

Μετά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Κ.Α.Ε., ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Μελής και οι υποστηρικτές της ομάδας Γιάννης Χατζηλαζάρου και Βασίλης Κουγιός, ενημερωθήκαμε με χαρά ότι ο Δήμος Ρόδου θα αναλάβει τις εργασίες για την επέκταση και την αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας.

Με την αποφασιστικότητα του Δημάρχου Ρόδου, σύντομα η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, οι παίκτες, οι φίλαθλοι και οι πολίτες της Ρόδου θα έχουν ένα γήπεδο που αξίζουν και που τους αρμόζει!

Με την υποστήριξη του κοινού, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ετοιμάζεται να κάνει το όνειρο της συμμετοχής στην Ευρώπη πραγματικότητα. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή του στην ομάδα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ