Ο Καστρίτης δηλώνει ότι η ομάδα Έχασε μια Μεγάλη Ευκαιρία

Ο Γιάννης Καστρίτης εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του παιχνιδιού από τον Άρη εναντίον της Τρεντίνο προς το τέλος του αγώνα. Τονίζει την επίδραση των απουσιών στην ομάδα του και υποσχέθηκε προσπάθεια για την πρόκριση στο Euro Cup, εάν είναι πλήρης. Εξάλλου, ευχαριστεί τους οπαδούς που ταξίδεψαν για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά:

“Το παιχνίδι ήταν αρκετά συναρπαστικό, με αλλαγές στο σκορ από τις δύο ομάδες. Δυστυχώς, χάσαμε το παιχνίδι στην τελευταία στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν και να συγχαρώ την Τρεντίνο για τη νίκη. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια του Euro Cup και να δείξουμε το 100% των δυνάμεών μας. Από εδώ και πέρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα”.

Σχετικά με τη χαμένη ευκαιρία για τη νίκη του Άρη, ο Καστρίτης δηλώνει: “Σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για μια μεγάλη ευκαιρία, παρόλα αυτά πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια των παιδιών. Αν και είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες, οι παίκτες έδειξαν αλληλεγγύη και πάλεψαν με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλο που χάσαμε στην τελευταία στιγμή, πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη και να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, δείχνοντας την αφοσίωσή μας και το χαρακτήρα μας.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ