Ο Καμπέλος αναλαμβάνει επίσημα την προπονητική θέση στην Τσέλιε

Ο Καμπέλος αναλαμβάνει επίσημα την προπονητική θέση στην Τσέλιε

Η Τσέλιε άλλαξε προπονητή μετά την ήττα από την ΑΕΚ, που έφερε την πρώτη εντός έδρας ήττα φέτος. Ομάδα από Σλοβενία βλέπει συνέχεια κακά αποτελέσματα, ο κόσμος βγάζει άκρη έξω, και η διοίκηση πήρε απόφαση για αλλαγή. Ο Βίκτορ Καμπέλος έρχεται τώρα να πάρει τα ηνία.

Συμβόλαιο ως το 2028 για τον Πορτογάλο

Ο 50χρονος Καμπέλος υπέγραψε μέχρι το 2028 με την Τσέλιε. Θα καθίσει στον πάγκο σε έξι μέρες, για τον επαναληπτικό στην Allwyn Arena. Εκεί ο αγώνας πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το σκορ του πρώτου ματς εναντίον της ΑΕΚ – η ομάδα ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Ο Καμπέλος έχει εμπειρία από Πορτογαλία, όπου δούλεψε σε πολλούς συλλόγους.

Πίεση από κόσμο και διοίκηση

Διαμαρτυρίες από φιλάθλους μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Η διοίκηση κινήθηκε γρήγορα να φέρει τον νέο τεχνικό. Στο ποδόσφαιρο τέτοιες αλλαγές γίνονται συχνά για να σώσουν τη σεζόν, ειδικά σε ευρωπαϊκά ματς σαν αυτό.

Ο Καμπέλος ξεκινά με την πίεση του επαναληπτικού. Θα δούμε αν φέρει γυαλιά στη Τσέλιε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ