Ο… ήρωας της Φενέρ στα επεισόδια με την Τράμπζονσπορ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου!

Ο… ήρωας της Φενέρ στα επεισόδια με την Τράμπζονσπορ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου!

Η σημερινή γενική συνέλευση της Φενέρμπαχτσε έχει μεγάλη σημασία, καθώς τα μέλη του συλλόγου πρέπει να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με την τουρκική ομοσπονδία και τη λίγκα. Η γενική συνέλευση λαμβάνει χώρα στο γήπεδο «Sukru Saracoglu», όπου πρέπει να ψηφίσουν 16.000 μέλη για να είναι έγκυρη, διαφορετικά θα υπάρξει επανάληψη στις 9 Φεβρουαρίου.

Τα προβλήματα της Φενέρ σχετίζονται με την κλήση των ποδοσφαιριστών της για απολογία μετά από επεισόδια με οπαδούς της Τράμπζονσπορ, καθώς η ομάδα πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές της αμυνόταν εαυτούς από χούλιγκανς. Επίσης, η άρνηση αναβολής του τελικού του Σούπερ Καπ, λίγες μέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, οδήγησε σε ρήξη με τις αρμόδιες αρχές.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, ο Οσάγι Σάμουελ και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν παρόντες, με τον πρώτο να αποθεώνεται από τους οπαδούς στις εξέδρες. Έχουν γίνει είδος ήρωων για την ομάδα μετά τα επεισόδια με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ. Ακόμη, ο Σάμουελ έγινε θέμα γκράφιτι σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης μετά τα γεγονότα, εμφανίζοντας να χτυπά έναν οπαδό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ