Ο Ηρακλής διέλυσε το Νιουκάστλ με 108-80 και έφτασε στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην ENBL. Χωρίς τον Ζόραν Λούκιτς, που έμεινε πίσω λόγω προβλήματος με τη βίζα, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Ο Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν έκανε τα πάντα μόνος του, με 30 πόντους και τέσσερα από πέντε τρίποντα.
Γρήγορο ξεκίνημα και μεγάλη διαφορά από την αρχή
Οι παίκτες του Ηρακλή μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά και άφησαν τους Άγγλους πίσω με 10-30 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο, ο Ράιτ-Φόρμαν πήρε φωτιά, έβαλε 18 πόντους με τέσσερα τρίποντα, και το ημίχρονο έκλεισε στο 55-35. Δεν άλλαξε τίποτα μετά την ανάπαυλα, με τους κυανόλευκους να κρατάνε τον έλεγχο μέχρι το τέλος.
Ο Ράιτ-Φόρμαν και οι άλλοι που βοήθησαν
Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή τελείωσε το ματς με 30 πόντους, τέσσερις ασίστ και τρία ριμπάουντ. Ο Κρις Σμιθ έβαλε 14, ο Ντι Τζέι Φάντερμπερκ 16, και έκανε ντεμπούτο ο Τζάστιν Έντλερ-Ντέιβις με οκτώ πόντους σε 12 λεπτά. Η ENBL συνεχίζεται, και ο Ηρακλής δείχνει έτοιμος για τα επόμενα.
Τα δεκάλεπτα: 10-30, 35-55, 57-85, 80-108
Δείτε εδώ τα στατιστικά