Ο Ιωνικός καταγγέλλει τη διαιτησία: «Ο κόσμος βράζει, αρνούμαστε νέο ορισμό του Αργυρόπουλου»

Ο Ιωνικός καταγγέλλει τη διαιτησία: «Ο κόσμος βράζει, αρνούμαστε νέο ορισμό του Αργυρόπουλου»

Ο Ιωνικός νίκησε χθες την ΑΕ Μυκόνου στο ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά η χαρά της νίκης σκιάζεται από την έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία. Η ομάδα από τη Νίκαια εξέδωσε ανακοίνωση όπου κατηγορεί ευθέως τον διαιτητή Αργυρόπουλο για ανεπαρκή απόδοση σε τόσο κρίσιμο ματς. Παρά το θετικό αποτέλεσμα, οι Νικαιώτες δηλώνουν ότι δεν θα δεχτούν πια τον ορισμό του σε αγώνες τους.

Η σκληρή στάση της διοίκησης

Οι άνθρωποι του Ιωνικού θυμίζουν ότι στο παρελθόν έχουν εκφράσει δημόσια τα θερμά τους για καλές διαιτησίες, ακόμα και μετά από ήττες. Τώρα, όμως, η κατάσταση τους ωθεί να πάρουν πιο αυστηρή γραμμή. Ο κόσμος που ήταν στις κερκίδες της Νεάπολης βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι και βράζει από θυμό.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά για όσα έγιναν. «Παρά τη χθεσινή νίκη απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου νιώθουμε την ανάγκη να επισημάνουμε την μη επάρκεια του κυρίου Αργυρόπουλου να σφυρίζει παιχνίδια κρισιμότητας σαν του χθεσινού.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην Νεάπολη και είδε με τα μάτια του τα όσα συνέβησαν βράζει.

Στο παρελθόν σαν διοίκηση του ιστορικού αυτού συλλόγου που λέγεται Ιωνικός, έχουμε βγάλει συγχαρητήριες ανακοινώσεις σε διαιτητές παρά το γεγονός ότι έχουμε ηττηθεί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, και επαναλαμβάνουμε, παρά τη χθεσινή μας σημαντική νίκη, επισημαίνουμε πως δε θα δεχτούμε ξανά τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή σε παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δε θα ανεχτούμε ξανά ανάλογες συμπεριφορές». Το ματς αυτό είχε μεγάλη σημασία για την πορεία του ομίλου, με τον Ιωνικό να παλεύει για την άνοδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ