Ο Ιωαννίδης εκφράζει την αποφασιστικότητα του Παναθηναϊκού και μιλά για το μέλλον στην Ευρώπη

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για την αποφασιστικότητα της ομάδας να αντιμετωπίσει την αντίστροφη κατάσταση με τη Βιγιαρεάλ, παρά την απώλεια με 3-2. Εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για τη συνέχιση της ομάδας στην Ευρώπη, καθώς και την προσμονή του για το μέλλον της ομάδας σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, εξέφρασε τη στήριξή του προς τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και την εμφάνισή του.

Αναλυτικά, ο Ιωαννίδης μίλησε για την εμφάνισή του και την αλλαγή της εικόνας της ομάδας κατά τη δεύτερη μισή ώρα του αγώνα. Αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της ομάδας να μην παραδοθεί ποτέ και να παλέψει μέχρι το τέλος.

Εξέφρασε επίσης τον στόχο της ομάδας να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2024, ενώ αναφέρθηκε στον επερχόμενο κρίσιμο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα που ακολουθεί στις 14 Δεκεμβρίου. Από τη μεριά του, εμφανίστηκε αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και δεν απασχολείται με τυχόν ενδιαφέροντα άλλων ομάδων για εκείνον.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου προς τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και στην εξαιρετική του εμφάνιση, επικροτώντας την προσπάθειά του και την αφοσίωσή του στην ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ