Ο Έντεγκααρντ συμπληρώνει το σχέδιο για την … επιτυχημένη ιστορία του μέλλοντος!

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής που εντυπωσιάστηκε από την πρώτη στιγμή με την Άρσεναλ και προς το παρόν έχει ήδη δικαιολογήσει το κόστος της αγοράς του 30 εκατομμυρίων ευρώ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την λονδρέζικη ομάδα την πρωία της Παρασκευής.

Με μεγάλη χαρά, θα παραμείνει στο «Έμιρεϊτς» τα επόμενα χρόνια για να οδηγήσει την ομάδα του Αρτέτα ως ο νέος αρχηγός προς την κατεύθυνση μεγάλων επιτυχιών, σε μια περίοδο γεμάτη ενθουσιασμό και ελπίδα για την Άρσεναλ.

Η διοίκηση έχει κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει την υποστήριξή της στον Αρτέτα και στο υπόλοιπο σύνολο της ομάδας, ανανεώνοντας τα συμβόλαια παικτών οι οποίοι έχουν πραγματικά καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση τίτλων.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο 25χρονος Ααρόν Ράμσντεϊλ και ο 23χρονος Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην άμυνα, καθώς επίσης ο 23χρονος Ρις Νέλσον που ανανέωσε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, μαζί με τους 22χρονους Γκαμπριέλ Μαρτινέλι και Ουίλιαμ Σαλίμπα, ο Έντεγκααρντ προστίθεται σε αυτήν τη λίστα που θα καθιερώσει την Άρσεναλ ως πρωταθλήτρια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ