Ο Δουδέσης παραμένει προπονητής στην εθνική ομάδα πόλο της Ολλανδίας

Ο Δουδέσης παραμένει προπονητής στην εθνική ομάδα πόλο της Ολλανδίας

Ο Ευάγγελος Δουδέσης συνεχίζει το ταξίδι του στην εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ολλανδίας, χωρίς να υπάρχει αμφιβολία. Ο γνώριμος Έλληνας προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, ετοιμάζοντας τα σχέδια του για το μέλλον, όπως ήδη έκανε για το Παρίσι.

Άλλοι τεσσάρα χρόνια με τα «οράνιε», μέχρι να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Αντζελες. Έχοντας οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης, τώρα αναζητά το πολυπόθητο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Με χαρά και ευγνωμοσύνη αποδέχτηκε την πρόταση να παραμείνει στη θέση του. Τονίζει πως λατρεύει τη δουλειά του και αισθάνεται τιμή που τον εκδηλώνουν με αυτόν τον τρόπο.

Με αφοσίωση και αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο απέναντι στις αθλήτριες αλλά και στους συνεργάτες του, ο Δουδέσης σχεδιάζει να συνεχίσει το ταξίδι προς την επιτυχία.

Κατά τη θητεία του, η Ολλανδία κατέκτησε το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στη Βουδαπέστη, το ασημένιο στο World Cup του 2023 στο Λος Άντζελες, το χρυσό στη Φουκουόκα στο Παγκόσμιο και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό στο Αϊντχόφεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ