Ο Μπάμπιτς ικανοποιημένος αλλά απαιτεί καλύτερα αποτελέσματα

Ο Μπάμπιτς ικανοποιημένος αλλά απαιτεί καλύτερα αποτελέσματα

Ο Ζέλικο Μπάμπιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έξι γκολ διαφορά με την Μπρίξεν, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα του Ολυμπιακού θα μπορούσε να παρουσιάσει ακόμη καλύτερη εμφάνιση. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του για μια ακόμη νίκη.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική διαφορά των έξι γκολ. Βέβαια, είχαμε προηγηθεί με και 10 γκολ. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και αύριο για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη νίκη για να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι», δήλωσε ο Μπάμπιτς.

Ο Σάββας Σάββας πρόσθεσε: “Αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Το ματς δεν ήταν εύκολο, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, βρήκαμε λύσεις στον αιφνιδιασμό, τρέξαμε, βάλαμε γρήγορα γκολ και αυτό μας βοήθησε να ξεφύγουμε στο σκορ.

Βέβαια, υπήρχαν μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο που έκαναν εύκολα λάθη, πιθανότατα εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς στο σκορ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση για την οκτάδα”, εξήγησε ο Σάββας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ