Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε στα ίσα στα παιδιά του Πανιωνίου πριν λίγο καιρό. Με φωνή σταθερή, ο αρχηγός τους έβγαλε λόγια που κολλάνε στο μυαλό. Η ομάδα παλεύει τώρα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, μέσα από τα playoffs της Super League 2.
Ο λόγος του αρχηγού πριν το ματς
Η ΠΑΕ έβαλε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με την ομιλία αυτή. Ο Αυλωνίτης ζήτησε από όλους να μείνουν ενωμένοι και να δουλέψουν σκληρά. Στόχος τους, να πάρουν το πρωτάθλημα του νότιου ομίλου και να ανέβουν.
Κάθε μέρα στην προπόνηση βλέπεις αυτή την πίστη. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα, σαν να ξέρουν πως δεν υπάρχει αύριο. Ο προπονητής κρατάει το κλίμα ψηλά, με συσκέψεις και κουβέντες μετά τα παιχνίδια.
Τι είπε ακριβώς ο Αυλωνίτης
Αναλυτικά είπε:
«Υπάρχουν δύο δρόμοι. Τα παρατάμε ή προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι εκπληκτικό. Αλλά επειδή είμαστε ο Πανιώνιος, ο πρώτος δρόμος δεν υπάρχει. Πρέπει να πολεμήσουμε, να δουλέψουμε και να είμαστε όλοι μαζί. Όλοι μαζί για να πετύχουμε κάτι εκπληκτικό»
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PanioniosFC (@panionios_fc)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Όλες οι αθλητικές ειδήσεις και τα αθλητικά νέα.
Ενημερωθείτε ζωντανά για ότι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.Copyright © 2025 Sportlive.gr