Ο Αλμέιδα διαψεύδει φήμες μεταγραφής και μένει στη Σεβίλλη

Ο Αλμέιδα διαψεύδει φήμες μεταγραφής και μένει στη Σεβίλλη

Ο Ματίας Αλμέιδα βγήκε και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από τη Σεβίλλη με δική του απόφαση. Το απόγευμα της Παρασκευής, το Estadio Deportivo έγραφε ότι ο Αργεντινός τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την ομάδα. Μα ο ίδιος μίλησε σε δημοσιογράφο και τα διευκρίνισε όλα.

Άρνηση από τον Αλμέιδα

Κάποια στιγμή νωρίς το απόγευμα, βγήκε ανακοίνωση από το COPE Sevilla. Εκεί λένε ότι μίλησαν τηλεφωνικά με τον Αλμέιδα και ότι όλο αυτό είναι ψέμα. Ο προπονητής, που πέρασε από την ΑΕΚ πριν ανέβει στην Ισπανία, φαίνεται αποφασισμένος να μείνει.

Δεν το βάζει κάτω εύκολα. Είπε ξεκάθαρα ότι νιώθει καλά εκεί και δίνει τα πάντα για τη Σεβίλλη. Επανέλαβε και πάλι όσα είχε πει παλιότερα σε συνέντευξη Τύπου, ότι θα μείνει μέχρι το τέλος του τριετούς συμβολαίου του.

Τι λένε τα social media

Στα social, η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα. Ένας δημοσιογράφος από το DeportesCopeSE μίλησε με τον Αλμέιδα και το έγραψε δημόσια. Η ανάρτηση δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Αργεντινός είναι χαρούμενος και δεμένος με την ομάδα, με σχέδια να μείνει χρόνια εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ