Ο Άμπελ Φερέιρα αμφισβητεί το μέλλον του στην Παλμέιρας

Ο Άμπελ Φερέιρα αμφισβητεί το μέλλον του στην Παλμέιρας

Ο Πορτογάλος προπονητής της Παλμέιρας, Άμπελ Φερέιρα, που προπονούσε προηγουμένως τον ΠΑΟΚ (2019-20), είναι πολύ κοντά στον τίτλο στη Βραζιλία για δεύτερη φορά, μετά τον τίτλο του 2022.

Σε δηλώσεις του, ο Φερέιρα αναφέρει ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει στην Παλμέιρας, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται από τον Οκτώβριο του 2020, αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω εικασίες. Έχω ήδη πει κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι υπάρχουν πολλές εικασίες. Το πιο σημαντικό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, θέλουμε να σφραγίσουμε αυτόν τον τίτλο, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε πολύ να είμαστε», δήλωσε μετά τη νίκη της Παλμέιρας επί της Φλουμινένσε.

Παραδέχεται ότι έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας, αλλά δηλώνει ότι αναζητά την επόμενη πρόκλησή του.

Όσον αφορά την πιθανότητα κέρδισης του τίτλου, ο Φερέιρα επισημαίνει ότι η Παλμέιρας αντιμετώπιζε δυσκολίες, αλλά ομάδα και προπονητής δεν παραιτήθηκαν ποτέ.

Μοναδικος ξένος προπονητής που έχει κατακτήσει 8 τρόπαια σε μόλις τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων δύο Copa Libertadores και ένα Recopa Sudamericana, σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδόσφαιρου (IFFHS).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ