Ντεσάν: «Ο Κιλιάν δεν μπορεί να συγκριθεί με τους άλλους»

Ντεσάν: «Ο Κιλιάν δεν μπορεί να συγκριθεί με τους άλλους»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Κιλιάν Εμπαπέ μετά το ματς της Γαλλίας με την Ολλανδία. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απουσία του μεγάλου σταρ και τη δυσκολία των παικτών του να σκοράρουν, τόνισε:

«Ο Κιλιάν είναι μοναδικός, δεν υπάρχει σύγκριση με τους υπόλοιπους. Ο Μπαρκολά είναι επίσης ταλαντούχος κι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην ομάδα μας. Σε τέτοιους αγώνες ποτέ δεν είναι εύκολο. Είχα αμφιβολίες για να τον βάλω στο τέλος για να κάνει τη διαφορά, αλλά η ομάδα ήταν ισορροπημένη. Κινδυνεύαμε αλλά αμυνόμασταν καλά», εξήγησε και συμπλήρωσε:

«Λυπάμαι μόνο για την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Παίξαμε ένα παιχνίδι με ένταση. Η Ολλανδία ήταν πιο προσεκτική απ’ όσο συνήθως. Μείναμε πίσω στην ανάρρωση κατά 36 ώρες σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Παρ’ όλα αυτά, ανταποκριθήκαμε. Κάναμε τα πάντα για να ανακάμψουμε».

Ο Ντεσάν πρόσθεσε: «Πρέπει να βάζουμε γκολ. Θα το αναλύσουμε και ελπίζουμε να βελτιωθούμε στο επόμενο ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας και να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κι αν και είμαι χαρούμενος με την απόδοση των παικτών, απογοητεύτηκα από την έλλειψη γκολ», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ