Νιόπλιας: «Κέρδισαμε με δυσκολία αλλά δίκαια, ακόμα και έτσι ανεβαίνουμε ως ομάδα»

Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στην σημασία της πρόκρισης του Λεβαδειακού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μετά τη νίκη επί του Ηλιούπολη. Ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας αναγνώρισε ότι η πρόκριση ήρθε με δυσκολία, αλλά τόνισε ότι αυτό είναι σημαντικό, καθώς η ομάδα αναπτύσσεται…

Αναλυτικά, δήλωσε:
«Κερδίσαμε δίκαια. Όμως, χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να το πετύχουμε. Είναι μια δύσκολη περίοδος, όπου τα παιχνίδια είναι πολύ απαιτητικά. Οι παίκτες δεν έχουν ακόμα τον απαιτούμενο ρυθμό, αφού στους φιλικούς αγώνες παίζουν 45-60 λεπτά. Η Ηλιούπολη ήταν μια αντίπαλος ομάδα που ήταν δύσκολο να τη νικήσουμε. Αλλά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση, γιατί θα αντιμετωπίσουμε και άλλα παρόμοια παιχνίδια. Ήταν μια καλή νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Ο Νιόπλιας συμπλήρωσε:
«Βλέπω ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Προσθέτουμε σιγά σιγά νέα πρόσωπα στην ομάδα, που ήρθαν αργότερα από τους υπόλοιπους παίκτες, και είναι πολύ καλοί. Θα βελτιωθούν όλο και περισσότερο με τον καιρό. Σήμερα δείξαμε ότι ήμασταν φυσικά ανώτεροι από την Ηλιούπολη. Βέβαια, θα θέλαμε να έχουμε παίξει περισσότερους φιλικούς αγώνες, για να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας, αλλά δεν ήταν εφικτό εξαιτίας των αργών προετοιμασιών πολλών ομάδων και της χαμηλής αντιπαλότητάς τους. Ωστόσο, αυτή η πρόκριση μας προσφέρει ένα επιπλέον θετικό, ένα ακόμα παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο από την ίδια κατηγορία, που θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ