Μιτσέλ: «Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες»

Μιτσέλ: «Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες»

Στον δεύτερο τελικό της Volley League γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Λορέντσο Μιτσέλ τόνισε ότι η ομάδα του πίεσε περισσότερο με το σερβίς. Στη συνέχεια, εξέτασε τον τρόπο παιχνιδιού των “ερυθρόλευκων”, αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας και ζήτησε μια ανάλογη εμφάνιση το Σάββατο για το 3-0.

Σχετικά: “Η μάχη ήταν αντίστοιχα απαιτητική και σήμερα. Επικεντρωθήκαμε περισσότερο στις λεπτομέρειες αυτής της αναμέτρησης σε σχέση με τον πρώτο τελικό και ασκήσαμε μεγαλύτερη πίεση με το σερβίς. Αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά τον Παναθηναϊκό, είχαμε καλή απόδοση στην άμυνα και επιδείξαμε καλύτερο παιχνίδι από τη μεριά μας.”

“Παίξαμε σπουδαία. Επιδείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο γήπεδο. Είμαι ευτυχής για τις κοπέλες μας γιατί αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει το προβάδισμα του 2-0. Έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε την ίδια απόδοση το Σάββατο και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και τον αγωνιστικό μας τρόπο έναντι μιας ομάδας με ταλαντούχες αθλήτριες για να δούμε τι θα συμβεί”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ