Μήνυμα Για την Προστασία του Περιβάλλοντος στα Ελληνικά Γήπεδα

Μήνυμα Για την Προστασία του Περιβάλλοντος στα Ελληνικά Γήπεδα

Η 6η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs και η 5η των Playouts του Πρωταθλήματος αφιερώθηκαν στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος. Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε από τη Stoiximan σε συνεργασία με τη Super League, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης (22 Απριλίου).

Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων φόρεσαν μπλουζάκια με το μήνυμα “Earth Day 2024. It’s not a Day, it’s a Movement”, υποστηρίζοντας τη διεθνή πρωτοβουλία και ευαισθητοποιώντας για τη διαρκή προστασία του πλανήτη.

Στο ματς Λαμίας – Παναθηναϊκού, συνεισφέρθηκαν 50 από τα συνολικά 220 δέντρα που θα φυτευτούν χάρη στη συνεργασία Stoiximan, Super League και “We4All”.

Επιπλέον, 22 τέρματα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου θα οδηγήσουν στο φυτέυσει 220 δέντρα, σε πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό “We4All”.

Ο Γιάννης Ηλιοπουλος, Ιδρυτής και CEO της “We4All”, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία σε αυτήν την πρωτοβουλία υπέρ του βιώσιμου μέλλοντος.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, Πρόεδρος της Super League, υπογράμμισε τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος με τη συμμετοχή όλων των ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Senior Corporate Responsibility Manager της Stoiximan, ανέφερε τη σπουδαιότητα των πρωτοβουλιών για ένα βιώσιμο μέλλον και τη συμβολική δενδροφύτευση ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τις μελλοντικές γενιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ