Μια πιο ακραία ιδέα: Πώς μπορούν αγώνες όπως Λούτον – Ρεάλ Μαδρίτης να συμμετέχουν στο Europa Conference League;

Μια πιο ακραία ιδέα: Πώς μπορούν αγώνες όπως Λούτον – Ρεάλ Μαδρίτης να συμμετέχουν στο Europa Conference League;

Το Europa Conference League δημιουργήθηκε το 2021 και πραγματοποίησε το πρώτο του τουρνουά πριν από δύο χρόνια, με τη Ρόμα να είναι η πρώτη ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο.

Η διοργάνωση παρέχει την ευκαιρία σε μικρότερες ομάδες να κάνουν όνειρα και να ανταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ένας προτεινόμενος τρόπος να δημιουργηθεί μια ενωμένη προσέγγιση είναι να επιτραπεί σε όλες τις ομάδες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να συμμετέχουν, με βάση το σχετικό ranking, δημιουργώντας ένα νέο «πρωτάθλημα».

Παρόλο που θα ήταν ενδιαφέρον, υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως πώς μία ομάδα από το Champions League θα μπορούσε να αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις, και ποιο θα ήταν το κέρδος για τις ισχυρές ομάδες σε σχέση με τις αδύναμες.

Όταν ολοκλήρωσε την πρότασή του, εξέφρασε την πόθο να δει αντιστοίχους αγώνες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης να αναμετριέται με την Λούτον, παρέα με άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες σε ανύποπτα μέρη. Παρόλο πως αυτή η ιδέα μπορεί να φαίνεται τρελή, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα και διαφορετική πρόταση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ