Οι Νέοι του Ολυμπιακού παρουσίασαν μια εξαιρετική εμφάνιση στο εμβληματικό «Μαρακανά». Ξεκίνησαν δυναμικά, προηγήθηκαν 1-0 απέναντι στη Φλαμένγκο, αλλά η Βραζιλιάνικη ομάδα αντεπίθεσε και στο 90’+2′ σημείωσε το καθοριστικό γκολ, εξασφαλίζοντας την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κ20.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασε την περηφάνια του μέσω social media, στέλνοντας ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στους νεαρούς παίκτες, επισημαίνοντας ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.
Ακολουθεί το μήνυμα του:
«Απόψε ζήσαμε έναν σπουδαίο τελικό απέναντι σε έναν μεγάλου βεληνεκούς αντίπαλο. Στο θρυλικό Μαρακανά, μπροστά από 40,000 φιλάθλους που φίλαγαν την ομάδα τους, οι νεαροί παίκτες μας αγωνίστηκαν με πάθος και ταλέντο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πορεία τους μέχρι εδώ! Μας έκαναν περήφανους, και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα συνεχίσουν να πετυχαίνουν μεγάλα πράγματα. Στην Ακαδημία μας, οι νεαροί αθλητές δουλεύουν σκληρά καθημερινά με εξαιρετικούς προπονητές που τους καθοδηγούν στην ανάπτυξή τους στο ποδόσφαιρο.
Στον Ολυμπιακό είμαστε μια οικογένεια και όπως δέσμευμαι, θα είμαι πάντα δίπλα τους για να χτίσουμε το μέλλον της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγο πριν γιορτάσουμε την εκατονταετή ιστορία μας, προσθέσαμε στην κληρονομιά μας τα πρώτα Ευρωπαϊκά Τρόπαια και συμμετείχαμε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20. Μένουμε δυνατοί, ονειρευόμαστε και προχωράμε μπροστά!
Ζήτω ο Ολυμπιακός!»