Μάνσφιλντ εξέπληξε τη Μπέρνλι – Η Σίτι νίκησε άνετα τη Σάλφορντ στο Κύπελλο

Μάνσφιλντ εξέπληξε τη Μπέρνλι – Η Σίτι νίκησε άνετα τη Σάλφορντ στο Κύπελλο

Η Μάνσφιλντ έκανε το μεγάλο upset στον FA Cup, νικώντας 1-2 την Μπέρνλι από την Premier League. Η ομάδα από την τρίτη κατηγορία γύρισε το ματς και πέρασε στους «16». Αυτό δείχνει γιατί ο θεσμός λέγεται και των εκπλήξεων.

Η ανατροπή της Μάνσφιλντ

Η Μπέρνλι πήρε προβάδισμα στο 21′ με γκολ του Λαουρέντ, που εκμεταλλεύτηκε ασίστ από Φόστερ. Όλα έμοιαζαν εύκολα για τους φιλοξενούμενους. Και όμως, η Μάνσφιλντ δεν τα παράτησε.

Στο 53′ ο Όατες ισοφάρισε τα πράγματα. Η ομάδα πίεσε και στο 80′ ο Ριντ έγραψε το 2-1. Τώρα η Μάνσφιλντ γιορτάζει μια πρόκριση που δεν θα ξεχάσει εύκολα.

Εύκολη βόλτα για τη Σίτι

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε 2-0 τη Σάλφορντ. Το σκορ άνοιξε νωρίς, στο 6′, με το Ντόριγκτον να βάζει άθελά του γκολ στην εστία του.

Η ομάδα έλεγχε το παιχνίδι χωρίς να ιδρώνει. Στο 81′ ο Γκέχι πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη Σίτι, κλειδώνοντας το 2-0.

Σήμερα 14 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα του FA Cup είχε και άλλα ματς. Μπάρτον-Γουέστ Χαμ 0-1. Νόριτς-Γουέστ Μπρομ 3-1. Μπέρνλι-Μάνσφιλντ 1-2. Σαουθάμπτον-Λέστερ σε παράταση. Μάντσεστερ Σίτι-Σάλφορντ 2-0. Άστον Βίλα-Νιουκάστλ στις 19:45. Λίβερπουλ-Μπράιτον στις 22:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ