Μανδάς: Συμφωνία σε όλα με Μπόρνμουθ, επιβεβαιώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Μανδάς: Συμφωνία σε όλα με Μπόρνμουθ, επιβεβαιώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ο Χρήστος Μανδάς φεύγει από τη Λάτσιο και πηγαίνει στη Μπόρνμουθ, όπως επιβεβαιώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ετοιμάζεται να αφήσει τη Ρώμη για το Ντόρσετ, στη Νότια Ακτή της Αγγλίας. Τα νέα κυκλοφορούν από νωρίς και τώρα φαίνεται ότι όλα είναι κομμένα και ραμμένα.

Σύμφωνο με Μπόρνμουθ

Ο Μπεν Τζέικομπς το είχε πει από την αρχή: ο διεθνής πορτιέρε θα συνεχίσει στους cherries του Άντονι Ιραόλα. Τώρα ο Ρομάνο το κάνει σίγουρο, με deal ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα. Ο Μανδάς τα βρήκε σε όλα με τη Μπόρνμουθ.

Δανεισμός και οψιόν αγοράς

Η μεταγραφή είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς, που ίσως γίνει υποχρεωτική. Το ποσό φτάνει κοντά στα 22-23 εκατομμύρια ευρώ. Βάσει των τελευταίων πληροφοριών από social media, η συμφωνία προχωράει γρήγορα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ