Λίβερπουλ: Πρώτη ανάρτηση παίκτη στα social media για τις δύσκολες στιγμές

Λίβερπουλ: Πρώτη ανάρτηση παίκτη στα social media για τις δύσκολες στιγμές

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ δεν άντεξαν και γύρισαν σπίτια τους νωρίς από το Άνφιλντ, πριν δουν το τέταρτο γκολ που έβαλε η PSV. Το σκορ έμεινε στο 4-1 υπέρ των Ολλανδών στη φάση των ομίλων του Champions League. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα βάζει πίεση σε όλους στην ομάδα.

Ο Τζόουνς τα ‘βαλε με την ομάδα

Ο Κερτις Τζόουνς δεν κρατήθηκε και είπε ευθέως στα μούτρα στους συμπαίκτες του ότι λείπει εντελώς το πάθος. Μίλησε για μηδενική κίνηση χωρίς μπάλα και ενέργεια που πέφτει στα τάρταρα. Αυτά τα λόγια δείχνουν πόσο βαριά είναι η κατάσταση μετά τον αγώνα.

Σόμποσλαϊ καλεί σε ενότητα

Τώρα ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ βγήκε και έγραψε μήνυμα στους οπαδούς που βράζουν από θυμό. «Είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά έχουμε μάθει να είμαστε νικητές και θ’ αναγεννηθούμε ξανά, ενωμένοι». Ο Ούγγρος μέσος θέλει να ενώσει όλους ξανά.

Η Λίβερπουλ χρειάζεται γρήγορα αλλαγές αν θέλει να σωθεί στη σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ