Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τους τελικούς βόλεϊ του Παναθηναϊκού κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΖΑΟΝ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τους τελικούς βόλεϊ του Παναθηναϊκού κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΖΑΟΝ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για εβδομάδα τελικών στα τμήματα βόλεϊ του. Ξεκίνησαν σήμερα, 14 Απριλίου, οι πωλήσεις εισιτηρίων για τους αγώνες. Οι ομάδες παίζουν με πλεονέκτημα έδρας και στους άνδρες και στις γυναίκες.

Πρώτος τελικός για τις γυναίκες

Οι παίκτριες του τμήματος γυναικών δίνουν τον πρώτο αγώνα με τον ΖΑΟΝ. Το ματς γίνεται την Πέμπτη 16 Απριλίου στο κλειστό του Μετς, από τις 19:00. Μπορείς να βρεις εισιτήρια online.

Από την πλευρά των ανδρών, η ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας προγραμματίζεται για το Σάββατο 18 Απριλίου, πάλι στο Μετς και ώρα 20:30.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Ο σύλλογος έβγαλε σχετική ανακοίνωση για τα τελικά της Volley League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού μπαίνουν στη «μάχη» των τελικών της Volley League.

Αναλυτικότερα, τα «φίνα κορίτσια» υποδέχονται τον ΖΑΟΝ την Πέμπτη 16/4 στις 19:00 στο κλειστό του Μετς για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Εισιτήρια εδώ: https://www.ticketmaster.gr/paoac-ww/showProduct.html?idProduct=2148894

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 18/4 στις 20:30 στο κλειστό του Μετς για τον πρώστο τελικό του πρωταθλήματος.

Εισιτήρια εδώ: https://www.ticketmaster.gr/paoac-ww/showProduct.html?idProduct=2148899».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ