Κουέστα: «Πάμε να κάνουμε ιστορία – Η αίσθηση ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας θα είναι παρόντες»

Κουέστα: «Πάμε να κάνουμε ιστορία – Η αίσθηση ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας θα είναι παρόντες»

Ο Χουλιάν Κουέστα υπογράμμισε την αποφασιστικότητα του Άρη να κατακτήσει τον Κύπελλο σε συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό. Εκφράζοντας την πίστη του και των συμπαικτών του, εξέφρασε την πρόθεσή τους να καταγράψουν ιστορία κερδίζοντας έναν τίτλο μετά από 54 χρόνια.

Παράλληλα, αναγνώρισε τη δυσάρεστη αίσθηση των άδειων εξέδρων, όμως τόνισε πως η ομάδα θα αισθάνεται τη στήριξη του κόσμου σαν να βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθούν αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κουέστα:

Για τη σπουδαιότητα του Κυπέλλου για τον Άρη και για τον ίδιον: «Είμαι εδώ έξι χρόνια και είμαι ένας με την ομάδα, δεν είμαι απλώς ένας ποδοσφαιριστής. Έχουμε ονειρευτεί εδώ και χρόνια να κατακτήσουμε έναν τίτλο με τον Άρη, όλοι οι φίλοι μας το αξίζουν και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε πεισματικά και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε και θα φέρουμε το Κύπελλο».

Για την απουσία φιλάθλων από τα κερκίδες: «Ο κόσμος μας παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά συνολικά μας έχει στηρίξει μέχρι σήμερα. Δεν μου αρέσει να παίζουμε χωρίς τους φιλάθλους. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με κόσμο, δεν ξέρουμε τι άλλαξε. Ο κόσμος θα είναι εκεί για εμάς ό,τι και αν γίνει, είναι η στιγμή να δώσουμε στον Άρη αυτό που του αξίζει. Από την αρχή, κάθε φορά που περνούσαμε ένα γύρο, άρχιζαμε να πιστεύουμε. Έχοντας φτάσει στον τελικό, θέλουμε να κερδίσουμε. Ο κόσμος μας μας δίνει ώθηση, είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία του Άρη. Αν και δεν θα είναι παρών φυσικά, θα τον αισθανθούμε δίπλα μας».

Για το γεγονός ότι υπάρχει επίσης ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο σε παιχνίδι εκτός από το τρόπαιο: «Η πρόκριση στην Ευρώπη είναι σημαντική για εμάς, αλλά κερδίζοντας το Κύπελλο πετυχαίνουμε τον στόχο μας και δημιουργούμε ιστορία για την ομάδα μας, δίνοντάς της την αναγνώριση που της αξίζει. Οι αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού μπορεί να τους επηρεάσουν ψυχολογικά, αλλά έχουμε δουλέψει γι’ αυτό και το μοναδικό που μετράει είναι η νίκη».

Για το γεγονός ότι ο Άρης, μετά από χρόνια, έχει καταφέρει να φτάσει στον τελικό: «Πολλές φορές στο παρελθόν αποκλειστήκαμε άδικα και δεν φτάσαμε στον τελικό. Υπήρξαν οδυνηρές αποκλεισμοί στα τελευταία λεπτά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν αλλάζει, σου δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία. Χρειαζόμαστε την τύχη που μας έλειψε τα προηγούμενα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ