Κάτι δεν πάει καλά: Ο Τεν Χαγκ υπερασπίστηκε τον Ονάνα, αλλά η στατιστική δεν είναι και τόσο κολακευτική όπως θα περίμενε κανείς!

Και πάλι, ο Έρικ Τεν Χαγκ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά με λάθος σχόλιο που έγινε viral.

Όμως, για να είμαστε δίκαιοι, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε απλώς να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του. Ήταν προφανές ότι ο Αντρέ Ονάνα αντιμετώπισε δύσκολη βραδιά στην αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, έριξε και άραγε ένας τόσο έντονος αγώνας κριτικής αξίζει την υπεράσπιση.

Ωστόσο, ο τρόπος που προσπάθησε να προστατέψει τον παίκτη του και να αντιμετωπίσει την κριτική, φάνηκε αποτυχημένος. Ο Τεν Χαγκ αναφέρθηκε σε μια συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία όπου ο Ονάνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην Premier League.

Αυτή η στατιστική κατηγορία μετράει τις φορές που ο τερματοφύλακας απέκρουσε ευκαιρίες που σύμφωνα με τις αναμενόμενες γκολ προβλέπονταν να καταλήξουν στα δίχτυα. Ωστόσο, αυτή η αναφορά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter, καθώς ο πρώτος σε αυτή την κατηγορία ήταν ένας άλλος τερματοφύλακας, ο Καμίνσκι της Λούτον.

Αυτό οδηγεί στην ερώτηση εάν είναι τιμητικό να ξεπερνάς στη συγκεκριμένη στατιστική μια ομάδα που αγωνίζεται στην Premier League ή αν απλά αποδεικνύεις πόσες ευκαιρίες έχει δεχθεί η ομάδα σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ