Εξαιρετικές Εμφανίσεις για Μπακοπούλου και Κατερινόπουλο σε Στίβο και Ημιμαραθώνιο
Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν η Δήμητρα Μπακοπούλου και ο Ηλίας Κατερινόπουλος σε πρόσφατους αγώνες στίβου και δρόμου αντοχής αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους ετοιμότητα.
Η Δήμητρα Μπακοπούλου, παρά τις περιορισμένες προπονήσεις, κατάφερε να καταλάβει την 8η θέση στη σφαιροβολία στην ημερίδα στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Η αθλήτρια πέτυχε βολή στα 9,24 μέτρα, αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον. Η συμμετοχή της Μπακοπούλου στην ημερίδα του ΣΕΦ αποτελεί σημαντικό βήμα στην προετοιμασία της για τους επόμενους αγώνες στίβου.
Στον χώρο των δρόμων αντοχής, ο Ηλίας Κατερινόπουλος διέπρεψε στον ημιμαραθώνιο του Σχοινιά. Ο αθλητής τερμάτισε στην 3η θέση με χρόνο 1 ώρα, 17 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα (1:17:48), κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η επίδοσή του αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του ημιμαραθωνίου και τον ανταγωνισμό των υπόλοιπων αθλητών.
Την πρώτη θέση στον ημιμαραθώνιο του Σχοινιά κατέκτησε ο Αλέξανδρος Καρύκας με χρόνο 1:17:08, ενώ ο Πρόδρομος Παρούτογλου ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 1:17:25. Ο αγώνας δρόμου στον Σχοινιά συγκέντρωσε πολλούς δρομείς και φίλους του αθλήματος, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την δυναμική των δρομικών γεγονότων στην Ελλάδα.