Ισοπαλίες σε Καλλιθέα, Νίκαια και Πάτρα – Ο αγώνας για τον υποβιβασμό φτάνει στο τέλος του

Ισοπαλίες σε Καλλιθέα, Νίκαια και Πάτρα – Ο αγώνας για τον υποβιβασμό φτάνει στο τέλος του

Η 21η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 2 ολοκληρώθηκε με μικρές αλλαγές στη βαθμολογία και όλα τα ματς να πραγματοποιούνται την ίδια ώρα.

Οι αναμετρήσεις σε Καλλιθέα, Νίκαια και Πάτρα έληξαν ισόπαλες. Η Athens Kallithea FC παρέμεινε στην κορυφή μετά το 1-1 με το Διαγόρα. Τα Χανιά πήραν νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού Β, ενώ η Τηλυκράτης επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού Β.

Η Ηλιούπολη ηττήθηκε 1-0 από τον αντίπαλό της στο Αιγάλεω, ενώ ο Ιωνικός έμεινε στο 0-0 με τον Γιούχτα. Στο εκτός έδρας ματς της Παναχαϊκής και της Καλαμάτας, οι ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1.

Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τον αγώνα του Τηλυκράτη που κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό Β και παρέμεινε ζωντανός στον αγώνα του υποβιβασμού.

Ο αγώνας για τον υποβιβασμό θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική μεταξύ της Τηλυκράτης και του Γιούχτα. Μετά την επόμενη αγωνιστική, ο 12ος της βαθμολογίας θα υποβιβαστεί απευθείας, ενώ οι πρώτοι πέντε θα προκριθούν στα Playoffs. Οι υπόλοιποι έξι θα συνεχίσουν στα Playouts. Η βαθμολογία κάθε ομάδας θα διαιρεθεί δια του δύο πριν από τα μίνι πρωταθλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ